Koncept podjetja AMCL d.o.o.  je ponudba  osredotočena predvsem na trajnostno naravnane,  stroškovno racionalne in konkurenčne ter optimirane kvalitetne izdelke in storitve  prilagojene potrebam naročnikov, kar izvajamo tudi v programu prezračevanja za stanovanjske objekte. Ustreznost pristopa se preverja in dokazuje z zadovoljstvom strank, ki uporabljajo izdelke iz našega prodajnega programa.

Naši sodelavci se zraven ustreznega znanja in izkušenj ponašajo tudi z evropskim certifikatom Vodja za trajnostni razvoj (ECQA Certified Sustainability Manager – Leadership in Sustainability) za temeljno razumevanje in delovanje v skladu s koncepti trajnostnega delovanja in razvoja. Certifikate izdaja Evropsko združenje za certificiranje in kvalifikacije ECQA – The European Certification and Qualification Association.

o-podjetjuZa informacije v zvezi z možnostmi, prednostmi in stroškovno racionalnostjo vašim potrebam prilagojenega varčnega prezračevanja z kontrolo vlage, kakor tudi o vgradnji in nakupu ter varčevanju z energijo se obrnite na nas. Dodatna pojasnila in  informacije pa lahko najdete tudi na naših spletnih straneh.